Női kézilabda

2015.10.09. 15:08

Zdravko Zovkó lehet Mátéfi Eszter utódja?

Dunaújváros – A Nemzeti Sport információja szerint a Veszprém férfi kézilabdacsapatának korábbi edzője, a horvát Zdravko Zovko veheti át a Dunaújváros női együttesének irányítását.

Gallai Péter

Mátéfi Eszter vezetőedzőt a dunaújvárosi klubvezetés csütörtökön mentette fel a felnőttcsapat vezetőedzői posztról, akinek az utánpótlás csoportoknál ajánlottak szakmai, módszertani vezetői és koordinációs feladatokat, amelynek elfogadásával kapcsolatban a mesteredző néhány nap gondolkodási időt kért.A lap úgy tudja, hogy utódjául a korábban a Veszprém férficsapatát irányító Zdravko Zovkót nézték ki Újvárosban.

– Már nem lep meg, hogy az én nevem is szóba jön, ha magyar élcsapatoknál edzőt keresnek – nevetett fel a Nemzeti Sport érdeklődésére a Zágrábban tartózkodó tréner.

– Így volt ez néhány napja is, amikor volt klubom, a Veszprém szerződést bontott trénerével. A dunaújvárosi jelöltségemről annyit, megtisztelő, hogy szóba hozzák a nevem, de a hírt nem kívánom kommentálni.Természetesen megkerestük Szemenyei Istvánt, a Dunaújvárosi Kohász KA ügyvezetőjét is, aki azzal kezdte, hogy a tervek szerint hétfőn délután jelentik be Mátéfi Eszter utódját.

– Azonban amíg az új szakember nem írta alá szerződését, addig semmilyen, a médiában különböző helyeken megjelent találgatást nem szeretnék kommentálni. Amíg ez nem történik meg, a szurkolók, valamint a sajtó munkatársainak is türelmét kérem – tette hozzá Szemenyei, aki lapunk kérdésére annyit azért elárult, hogy a szóba jöhető, lehetséges jelöltek közül abszolút csak egy szakemberben gondolkodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!