CPAC Hungary

2024.05.05. 10:26

A hazai CPAC az egész magyar jobboldal közös, nagy nemzetközi sikere

Szánthó Miklós főszervező az Origónak adott interjúban arról beszélt, hogy sikerült létrehozni az antiglobalista erők globális koalícióját.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) sajtótájékoztatóján a Millenárison 2024. április 24-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„A liberális woke-propaganda epeömlése jó bizonyítéka annak, hogy egy minden eddiginél nagyobb, ütősebb és sikeresebb CPAC Hungaryn vagyunk túl. 

Ami nagyon idegesíti a baloldalt, hogy beérett több év munkája, és létrejött a nemzeti erők nemzetközi szövetsége, a Wokebusters” 

fogalmazott Szánthó Miklós főszervező az Origónak adott interjúban. 

Az Alapjogokért Központ főigazgatója beszélt arról is, hogy 

a CPAC Hungary földrajzi és politikai értelemben is »bebizonyította«, hogy Budapest nem Brüsszel: az előadóterembe nem azért nem jöhettek be többen, mert a rendőrség le akarta volna zárni a rendezvényt, hanem, mert telt ház volt, akkora volt a túljelentkezés

– fogalmazott, utalva a nemrégiben Brüsszelben megrendezésre került NatCon konferenciára, amelyet mindenféle módszerrel próbáltak ellehetetleníteni.

Szánthó Miklós kiemelte, a hazai CPAC nem pusztán az Alapjogokért Központ, hanem az egész magyar jobboldal közös nagy nemzetközi sikere. Éppen ezért ez a rendezvény egy hub: a nemzeti, jobboldali erők nemzetközi találkozási és összekapcsolódási pontja. 

A Szánthó Miklóssal készült interjút teljes terjedelmében az Origón olvashatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában