Otthon

2009.07.28. 02:25

A takarékosabban működő lakásokért

FMH-információ - A Közlekedési, Hírközlési és Energetikai Minisztérium pályázatot hirdet lakossági megújuló energiafelhasználást eredményező beruházások támogatására.

Dunaújvárosi Hírlap

A pályázat célja, hogy vissza nem térítendő támogatással vagy kedvező kamatozású hitellel járuljon hozzá olyan beruházásokhoz, amelyek a hagyományos energiahordozókat megújuló energiaforrásokkal helyettesítenék. A hagyományos technológiával épült ingatlanok esetében augusztus 1-jétől pályázhatnak természetes személyek, lakásszövetkezetek, társasházak. Iparosított technológiával épült ingatlanokkal (panellakásokkal) e konstrukcióban nem lehet pályázni!

A NEP-2009-4 pályázat felhívását, az útmutatót megismerhetik a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium honlapján (http://www.khem.gov.hu). A keretösszeg a vissza nem térítendő támogatásra 1,5, a kedvezményes kamatozású hitelre 15,1 milliárd forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!