Otthon

2014.05.19. 19:35

A vízértől a radioaktivitásig

Orvosok, természetgyógyászok egyre gyakrabban találkozunk úgymond megmagyarázhatatlan betegségekkel. Munkám során gyakran kiderül, hogy a megmagyarázhatatlan bizony megmagyarázható. Az ok sok esetben a minket érő igen magas sugárzás.

Porteleki Mária

Alapvetően két területre oszthatjuk a bennünket állandóan érő sugárhatásokat. Az egyik csoport a földsugárzások néven ismert hatás. Földgolyónk folyamatosan bocsát ki különböző frekvenciájú mágneses impulzusokat, amiket, ha nagy dózisban, vagy tartósan kapunk, akkor negatív hatással vannak szervezetünk működésére. A földsugárzás nem egységes, térben és időben változik. Úgy kell elképzelni, mintha több különböző, a geológiai viszonyoktól függő, szabálytalan térháló venné körül a Földet.

Az emberek félnek a földsugárzásoktól, illetve azok egészségkárosító hatásától, mert erről hallottak többet. Mérési tapasztalataink alapján el kell mondanom, hogy igen ritkán találkozunk káros mértékű földsugárzással. Annál inkább, szinte mindenhol tapasztaljuk a sokkal több kárt okozó és egyre erőteljesebben jelenlévő elektroszmogot!

Mindannyian tudjuk, hogy életünk része az elektromosság. Ma már nélkülözhetetlen, eszközeink is ezzel működnek. A vezetékekben lévő áram azonban elektromos sugárzást hoz létre, a működő eszközök pedig elektromágneses teret gerjesztenek. Ez az elektromágneses sugárzás durva behatást jelent szervezetünk igen finom bioárammal vezérelt kommunikációjába. Magyarul megváltoztatja a sejtek információcseréjét, aminek eredményeképpen kóros sejtek keletkeznek, illetve kóros folyamatok indulhatnak el. (Amerikai felmérés szerint a vizsgált leukémiások 91 százaléka magas elektroszmogban élt. Kísérletekkel bizonyították, hogy az elektromágneses hatás megsokszorozza a tumorsejtek burjánzását.)

Gondolkozzon el Kedves Olvasó: miért van manapság annyi agydaganatos és leukémiás kisgyermek! Elektromos kütyükkel kelnek, fekszenek. Ott van a fejük mellett a mobiltelefon! Egész nap számítógép és tv-sugárzásban élnek... Miért olyan sok a nemzőképtelen férfi? Hiszen a zsebükben hordják a mobilt, s ezzel folyamatosan besugározzák a heréket. Miért lett népbetegség a migrén? Egész nap a fülünkön van a mobil, éjjel a fejünk mellett, az ágy mellett esetleg még lámpák és konnektorok is találhatók.

Az elektroszmog lehetséges kezdeti hatásai: alvászavar, fejfájás, migrén, koncentráció hiánya, fülzúgás, agresszivitás, idegesség, depresszió.

Sajnos azt tapasztalom, hogy az emberek többsége homokba dugja a fejét, a figyelmeztetéseket nem veszi komolyan. Csak akkor, ha már kialakult egy súlyos betegség, akkor kérik, hogy mérjük be a környezetét. Úgy gondolom, jobb lenne meg-előzni a betegségek kialakulását, tudni, hogy mindennapjainkban hol ér bennünket káros sugárzás, s hogyan tudjuk ezt kiküszöbölni.

Éppen ezért szeretném felhívni a figyelmet néhány veszélyesen erős sugárforrásra: nagyfeszültségű távvezetékek, transzformátorok, mobiltelefon-adóállomások, halogén lámpák, mikrohullámú sütő, TV, gyakori röntgen vizsgálatok, stb.

A földsugárzás mérését hagyományosan pálcával, ingával végzik. Tudni kell, hogy a mérések eredményét, pontosságát a mérő személye, annak energetikai állapota is befolyásolja. Megbízhatóbb eredményt adnak a számítógépes mérőműszerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!