Otthon

2015.06.08. 18:48

Keressük térségünk legszebb kertjét!

Dunaújváros – A Dunaújvárosi Hírlap idén is keresi a megye, a térség legszebb kertjét. Kérjük, küldjék el nekünk a jelentkezésüket és csodás növénybirodalmukról készült fotóikat!

Körmendi Erzsébet

Az elmúlt években gyönyörűséges kerteket, ízlésesen kialakított és nagy gonddal ápolt ház körüli parkokat láttunk. Kiderült, hogy olvasóink közül nagyon sokan ápolják figyelemmel és szeretettel a házukat ölelő növénybirodalmat, büszkék a virágoskertjükre, télikertjükre, zöldövezetükre, mediterrán hangulatot idéző kis birtokukra.

Tavaly is különlegességeket láthattunk, és külön öröm volt számunkra, hogy a megye legszebb kertje verseny első és harmadik helyezettjét is a Dunaújvárosi Hírlap terjesztési területéről jutalmazhattuk, olvasóink szavazata alapján. Az emberek büszkék a saját kertjükre, és ami ugyancsak fontos: számos hasznos tanácsot, ötletet, titkot leshettünk el a mintakertekből a növények gondozásáról, a virágágyás kialakításáról, és még sok másról.

A Dunaújvárosi Hírlap ismét keresi az év legszebb kertjét! Pályázni a korábbi években megszokott módokon – levélben és e-mailben – lehet, június 28-ig. Levélcím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 33. Email: [email protected]

Kérjük, küldjenek a kertjükről néhány fotót, és írják meg az elérhetőségüket: nevüket, címüket, telefonszámukat. Ha e-mailt küldenek, a fotók mérete ne legyen egy megabyte-nál nagyobb!

A legszebb kerteket bemutatjuk, azután idén is olvasóink szavazatai alapján dől el, hogy kié lesz majd a legszebb kert elismerő cím.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!