Otthon

2015.11.25. 16:11

Új dolgok az otthonodba! (x)

Otthonunk dekorálása érdekében minden olyan dolgot szeretnénk kipróbálni, amellyel igazán varázslatossá tehetjük a környezetet ahol élünk. Ilyenkor az egyik legtrendibb megoldás a falmatricák, faltetoválások kipróbálása.

Nyilván legtöbben már találkoztatok ezekkel, viszont most néhány olyan különlegességet mutatunk be, amivel egy csepp kreativitást lehet vinni néhány egyszerű lehúzósba.

Ám sokan vannak, akik nem elégszenek meg a megszokott falmatricákkal, akiknek valami több és egyedibb kell. Épp erre találták ki a lehető legegyedibb és legkreatívabb faltetoválásokat, amelyek közé tartoznak a  fogas falmatricák, a foszforeszkáló matricák és azt üvegdekorok is. Ezek mindenképp esztétikusabbá, kiválóbbá és szebbé tehetik bárki lakását.

A fogas falmatricák az előszoba kreatív elemeit jelenthetik egy lakásban.  Emellett pedig bátran lehet alkalmazni csak az esztétikai pozitívuma miatt is, melynek köszönhetően gondolkodás nélkül el lehet helyezni a nappali falára. A határ a csillagos ég a választást illetően, hisz a fogas falmatricák rengeteg opcióval kecsegtetnek: különféle madarak szolgálhatnak fogasként, melynek egyedi megoldása mindenképp megér egy próbát. Különféle állatok lehetnek a lakás fogasai, melyek egyedi színt visznek a mindennapokba, emellett pedig fontos kiemelni a fát ábrázoló fogas falmatricákat is.

Az egyik legegyedibb falmatrica kétségén kívül a foszforeszkáló falmatrica, mely a legnagyobb sötétben is ragyogóan fénylik, ezzel egy kevéske fényt csempész az éjszakai sötétségbe. A gyerekek rendkívül szeretik ezeket a faltetoválásokat, hisz ki ne aludna el úgy, hogy közben a falon a csillagok ragyognak. A fiúk szobájában jól mutathat egy repülőt ábrázoló falmatricát, sőt, még aranyos szörnyecskéket ábrázoló falmatricák közül is lehet választani a bátrabbak számára. A lányoknál pedig a határ a csillagos ég, hisz tündérektől kezdve, pillangókig és holdas csillagokig mindent meg lehet kapni. Természetesen a felnőttek számára is tartogatnak egyedi darabokat, csak meg kell találni a temérdek opció közül azt, amelyik a legjobban illik a lakása falára.

Végezetül pedig mindenképp említést kell tenni az üvegdekorokról is, amelyek bármilyen üveget egyedivé és esztétikussá tehetnek. Ha éppen nem kedveli azt, amit az ablakon kívül lát, akkor bátran dobja fel azt egy ilyen üvegdekorral, hogyha az ablakra tekint, akkor azt lássa, amit csak szeretne, és ami szebbé teheti a napját. Számtalan lehetőséget kínálnak az üvegdekorok is, a melyek tökéletesen mutatnak egy ablakon, egy tükrön vagy akár a tusolókabin ajtaján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!