szponzorált tartalom

2019.05.16. 20:53

Egy akciós teherautó gumi is tud jó teljesítményt nyújtani 

A megfizethetőbb teherautó gumik közül is lehet olyat találni, amely bírja a strapát. A webáruházban számtalan teherautó gumi közül lehet választani. Figyeljünk oda, hogy mindig a megfelelő méretű abroncsot vásároljuk meg. Ha nem tudjuk pontosan, hogy milyen teherautó abroncsra van szükségünk, akkor kérjük gumis szakember segítségét. Az akciósgumi webáruház ügyfélszolgálata szívesen segít az érdeklődőknek, hogy tökéletes legyen a választásuk.

Jelenleg több mint 40%áos akcióval lehet hozzájutni az egyes teherautó abroncsokhoz. Barum, Dunlop, távolkeleti, Semperit, Sáva abroncsok is elérhetők a széles termékkínálatban. A Semperit abroncsok a neves Continental család tagjai közé tartoznak. Ez egy több mint 100 esztendős osztrák cég, így biztosak lehetünk abban, hogy minőséget kapunk. A Semperit szó jelentése „folyamatosan fut”. Már maga a név is sokatmondó, hiszen joggal számíthatunk arra, hogy sokáig fog bennünket szolgálni ez az abroncs. A Semperit abroncsok gyártása során odafigyelnek a biztonságra és magas elvárásoknak felelnek meg ezek az abroncsok. A Sava egy Szlovén gumiabroncsgyártó cég, amely a Goodyear csoport tagja. Az abroncsokat így nem kizárólagosan Szlovéniában gyártják, hanem a világon több országban is. A Sava előnye, hogy szinte minden típusú járműhöz gyárt abroncsokat. A Dunlop márkanévről talán már sokan hallottak, hiszen a világ egyik vezető abroncsgyártója. Motorkerékpárokra, személyautókra, teherjárművekre is gyárt abroncsokat. A hírneve kiváló, hiszen a nagyteljesítményű motorok és autók tulajdonosai gyakorta ezt az abroncsot választják. A Dunlopnak emellett kiterjedt versenytapasztalata van, hiszen már számos innovatív abroncsot mutatott be világszerte.

A webáruházban ezeket az abroncsokat pár kattintással meg lehet vásárolni és ki lehet fizetni bankkártyával. Nem kell órákig keresni a megfelelő áruházat, ha minőségi abroncsot szeretnénk vásárolni. A vásárlás az akciósgumi webáruházban igen egyszerű és ha szükséges segítséget is kérhetünk. A kiszállítás nagyon gyors és pontos, így nem kell heteket várni az abroncsokra, mert azok készleten vannak. Minden egyes vásárlás előtt alaposan gondoljuk át, hogy milyen abroncsra van szükségünk és ha lehet használjuk ki az akciókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában