Programok

2017.08.08. 18:55

Fejér megyei jubileumi vadásznapot rendeznek szombaton Alapon

ALAP Augusztus 12-én, szombaton rendezik a XXV. Fejér Megyei Vadásznapot. Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei területi Szervezete és a Sárréti Egyetértés Vadásztársaság idén is szeretettel várja az érdeklődőket a Kazsoki tanya vadászházához.

Szente Tünde

Délelőtt 10 órakor a Bakony Vadászkürt Egyesület kürtjelzésével veszi kezdetét az ünnepség. A vadásznapi őzbak terítékre kísérése után felhangzik a Vadászhimnusz. Varga Gábor országgyűlési képviselő, majd Pechtol Lajos, kamarai titkár köszöntőjét Mészáros János címzetes apát vadásznapi áldása követi. A kitűntetések átadása után a vadászház emlékfalánál koszorúikat helyezik el az intézmények és szervezetek képviselői.

A vadfőző-verseny tavalyi zsűrije, Sági Szilárd vezetésével

A gazdag programkínálatból íme néhány kedvcsinálásként: vadászkutya-bemutató, Vári Dávid látványkonyhája, vadfőző-verseny Sági Szilárd közreműködésével, koronglövő bajnokság, íjászat, hintózás, kézműves-kirakodóvásár és trófea-bemutató. A zenei kínálatot Varga Feri és Balássy Betti gyermekműsora indítja, színpadra lép a Ten Dance tánccsoport, a Mezőföld Népi Együttes, a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes. Szűcs Judit koncertjét a tombolasorsolás után Szabó Ádám harmonika koncertje követi. Vacsorához szól a nóta Újvári Marika és Csuti Csaba nótaénekesekkel Oláh Kálmán zenekara kíséretében. Este 9 órától 10 óráig a Dirty Slippers zenekar játszik, hogy azután átadja a terepet Dj Flaty retro diszkójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!