Programok

2016.08.18. 17:40

Idén is tűzijáték,és zenés programok - Egész napra kínál szórakozást az idei Augusztális rendezvénye

Dunaújváros - Idén is ingyenes programsorozatot állítottak össze a Tourinform iroda munkatársai augusztus 20-a alkalmából.

Balla Tibor

Az Augusztális reggel kilenckor kezdődik a Szalki-szigeten a Fúvószenekarok és Mazsorettek műsorával. Ez után, 11 órakor kezdődik a városi hivatalos augusztus 20-i ünnepség Cserna Gábor polgármester ünnepi köszöntőjével, a kenyérszegéssel és szenteléssel.

Augusztus 20-án Cserna Gábor polgármester szegi meg a kenyeret Fotó: Zsedrovits Enikő

Délután egyig a Zenicai Néptáncegyüttes ad műsort, amit a Vasas Táncegyüttes fellépése követ. Klép Tamás szólóénekkel szórakoztatja a közönséget kettőig, majd mielőtt háromkor kihirdetnék a Szent István sportesemények eredményét, egy fél óra afrotánc várja a közönséget Paulóval. Négytől az MDC zenekar műsora hallható. Az egyik legfajsúlyosabb fellépés délután ötkor kezdődik, ekkor kezd Király Linda és Király Viktor a színpadon. Az este kilenckor kezdődő tűzijáték előtt héttől a Kormorán zenekar koncertjét hallgathatják. Idén a tűzijátékkal nem ér véget a program, akinek kedve úgy tartja, maradhat a Mobilmánia fél tíztől kezdődő koncertjére.

Amennyiben a parkolók megtelnek, a szigetre már a rendőrség nem engedi le az autókat, az Üdülősor felé terelnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!