Programok

2015.06.25. 10:29

Kezdődik a Mezőfalvi Vigasság

Rockesttel kezdődik a kétnapos falunapi vigasság Mezőfalván. Az énekkarral hangolhatnak a Piac téren.

Horváth László

A Mezőfalvi Vigasság június 26-án, vagyis péntek délután kezdődő eseményei, programjai egészen 27-én, vasárnap hajnalig tartanak. A hagyományoknak megfelelően idén is szuper programokat láthatunk a falunapi rendezvényen.

Pénteken kora délután Nyárköszöntő koncerttel kezdődik a hangolódás. A vigasságok történetében először nem a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában lesz a nyitány, hanem a Piac téri szökőkút melletti területen. Kiket láthatunk és hallhatunk ott? Este hét órai kezdettel a Mezőfalvi Nőikar madrigálokkal, spirituálékkal, népdalfeldolgozásokkal és könnyűzenei művekkel szórakoztatja közönséget. Az énekkar produkcióját különlegességként Turi Tibor gitárjátéka kíséri.

Lajcsi muzsikájára táncoltak a mezőfalviak a tavalyi vigasságon. Fergeteges volt a hangulat (Fotó: Horváth László)

A folytatás pedig már a szokott helyen, az iskolaudvarban lesz. Este nyolc órától lépnek színpadra a vigadalom rockos formációi. A Rudán Joe vezette Koda zenekarral, az Ossián Együttessel és a Rock-box zenekarral tölthetjük a nyári éjszakát.

Szombaton délelőtt főző és borverseny, gyerekprogramok szórakoztatnak, szintén az iskola udvarán. Délután magyar nóta, civilek produkciói, valamint kulturális bemutatók teszik érdekessé a délidő utáni órákat. Este a népszerű HoneyBeast koncertje várja a popzene kedvelőit. A nap befejezéseként pedig DJ. Dodo retro diszkójában rázhatjuk az egész napos forgatag után még működő végtagjainkat.

A Mezőfalvi Vigasság programjai ingyenesek, bárki számára látogathatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!