Programok

2016.04.27. 15:05

Májusi mulatságok

Dunaújváros - Mozgalmas hétvége várja Dunaújváros lakóit is. Szombaton este kezdődik a Májusi mulatság.

Szabó Szabolcs

Szombaton este hat órakor kezdődik a Május mulatság címmel jelentkező kétnapos programfolyam, amely ezúttal is választékos programcsomaggal csábítja a városlakókat.

Nincs majális kis vidámpark nélkül - városunkban a főtérre várják a családokat Fotó: Zsedrovits Enikő

Április 30-án, 18 órakor a Városháza téren felállított színpadon a Voice Band fellépését élvezheti majd a várhatóan szépszámú közönség, 20 órakor pedig a visszatérő TNT névre hallgató formáció slágervarázsa szórakoztatja majd az egybegyűlteket. Május 1-jén már kilenc órától különböző gyermekprogramokkal és ingyenes játszóházzal várják a családokat. A színpadi program 15 órakor a Szélrózsa Társulat fellépésével indul, 16 órakor jön a Paulo de Jesus - afrotánc bemutató, majd a Flash tánccsoport előadása. 16:45-től a Pannon Magángimnázium diákjaié a színpad, este fél hattól pedig a Wesley-Da Capo iskola műsora várja a közönséget. A Májusi mulatságot a fél héttől az Addig zenekar koncertje zárja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!