Sztárparádé és különleges élmények a Balatonkenesei Tófesztiválon


Az idei nyáron a Balaton partján különleges élménnyel vár mindenkit a Balatonkenesei Tófesztivál. Három estén át fantasztikus musical előadásokkal várjuk vendégeinket. 2017. augusztus 17-19. között Balatonkenesén a Széchenyi Park szabadtéri színpadán parádés szereposztásban lebilincselő történetekkel és csodálatos színpadvilággal vár mindenkit a Balatonkenesei Tófesztivál!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Megyekártyával kedvezményesen vehet jegyet ügyfélszolgálatainkban!
Szép Nyári Nap - Neoton Família Sztárjai : 20% kedvezmény!
Gyöngyhajú Lány Balladája  és Nostradamus – Világok Vándora előadások : 10% kedvezmény!

Gyöngyhajú Lány Balladája - ExperiDance Production
Időpont: 2017. augusztus 17., 20:30 óra

A musicalek alfája és omegája

Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Bogi és Békefi Viktória főszereplésével állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...

sfgasd

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! A tavalyi évben a RaM Colosseum színpadán nagy sikerrel került bemutatásra a „Gyöngyhajú lány balladája” című musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit.

A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes.

Dalok: Start • Hűtlen Barátok • Holló • Fekete Pillangó • Nem tudom A Neved • Kötéltánc • Ha Én Szél Lehetnék • Gyöngyhajú Lány • Petróleumlámpa • Őrültek Órája • Nyári Éjek Asszonya • Hazug Lány • Napot Hoztam Csillagot • Régi Csibészek • Boldog Angyalok • Ezüst Eső • Trombitás Frédi • Addig Élj • Meghívás

Megyekártyával kedvezményesen vehet jegyet ügyfélszolgálatainkban!
Szép Nyári Nap - Neoton Família Sztárjai : 20% kedvezmény!
Gyöngyhajú Lány Balladája  és Nostradamus – Világok Vándora előadások : 10% kedvezmény!

Szép Nyári Nap - Neoton Família Sztárjai
Időpont: 2017. augusztus 18., 20:30 óra

Műfajukon belül a szakma egyik legnagyobb klasszikusának számító mai napig aktív csapat, minden idők egyik leghallgatottabb művészeti közössége!A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar együttese, harminc körüli magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg.

Legnépszerűbb dalaik alapján „Szép nyári nap” címen musical is íródott. Túl vannak számtalan ország több ezer teltházas koncertjén és most lehetőség van rá, hogy egy „szép nyári nap” zárásaként Balatonkenesére  is elérkezzenek végre…

Az előadás szünet nélkül 120 perces és a teljesség igénye nélkül ígérhetjük, hogy a következő slágerek el fognak hangozni: Santa Maria, 220 felett, Nyár van,  Don Quijote,  Párizsi lány, Kell, hogy várj, Yo yo, Monte Carlo, Sandokan, Holnap hajnalig, stb.

Nostradamus Világok Vándora - ExperiDance Production
Időpont: 2017. augusztus 19. 20.30 óra

A Nostradamus – Világok vándora igazi örömjáték, amely az ExperiDance-repertoár leglátványosabb koreográfiáit csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá válik országokon és korokon át. A világkörüli út egyik hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxsta Zolee zenész-színész.

A történet szerint Nostradamus egy időutazós világkörüli útra viszi csalfa feleségét, hogy a kedvében járjon és megmutassa neki: lám, minden jóslata valóra vált. Nostradamus feleségét Rimár Izabella, az ExperiDance táncművésze alakítja. Az úton velük tart Nostradamus két tanítványa, a feleséggel mindig kacérkodó néma bűvész, és a mindig stréber mitugrász tanítvány is. Eljutnak Ausztráliába, Indiába, a gésák és szamurájok országába, Japánba. A spanyol virtust és az orosz jókedvet is megtapasztalják a főszereplők, sőt még egy focimeccset is megnéznek Brazíliában.

A nagy utazás történelmi korokon is átível: Egyiptomban tanúi lehetnek Kleopátra és Julius Caesar szerelmének, találkoznak Kopernikusszal, Erdélyből Drakula miatt utaznak sietve tovább, Amerikában pedig Elvis énekel nekik. Végül természetesen Európa szívében, Magyarországon lelnek hazára főhőseink.

A Földünk ezer arcát, sokszínű, csillogó és misztikummal teli világát bemutató Nostradamus – Világok vándorát 2017. augusztus 19-én láthatja a nagyközönség a balatonkenesei Szabadtéri Színpadon.

 

Megyekártyával kedvezményesen vehet jegyet ügyfélszolgálatainkban!
Szép Nyári Nap - Neoton Família Sztárjai : 20% kedvezmény!
Gyöngyhajú Lány Balladája  és Nostradamus – Világok Vándora előadások : 10% kedvezmény!

Veszprém megyei ügyfélszolgálati irodák
8200 Veszprém, Kossuth u. 10.
Tel.: 06 (88) 406-420

8300 Tapolca, Deák Ferenc u. 21.
Tel.: 06 (87) 510-572

8400 Ajka, Szabadság tér 8.
Tel.: 06 (88) 200-560

8500 Pápa, Kossuth u. 22.,
Tel.: 06 (89) 313-204Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...