• cikk kép
  Vintage és ombre a trendi a 2016-is esküvőkön

  Székesfehérvár – Menyasszonyok, koszorúslányok és örömanyák akkor igazán boldogok a nagy eseményen, ha szép a frizurájuk. A jó fodrász globálisan látja át egy esküvő szövevényes rendszerét, stílusát, s ettől passzol igazán a haj az alkalomhoz.

 • cikk kép
  Maradandó károsodáshoz vezethet a fogfehérítés

  Maradandó fogkárosodáshoz vezethet a különböző fogfehérítő termékek használata - figyelmeztet egy kanadai szakértő.

 • cikk kép
  A jóga a biztos pont

  A huszonéves fehérvári Csala Barbara máris sok tapasztalatra tett szert tanulmányai során. A jógát oktatja, hosszú távon pedig egészségfejlesztéssel foglalkozna.

 • cikk kép
  Vége az év végi dőzsölésnek - a zsíros has azonban marad! Marad?

  Az újév kezdetével a nagy dőzsölésnek is vége. A has ilyenkor nincs a legjobb formában... Íme pár gyakorlat, ami segíthet:

 • cikk kép
  A tudatosság a korral (is) jár?

  Minél idősebb egy nő, annál bölcsebb. A kozmetikumok kiválasztása terén legalábbis biztosan. A tudatos vásárló ugyanis odafigyel az összetevőkre - ezt már statisztika is bizonyítja.

 • cikk kép
  Cipődivat: a kecsesebb szebb

  Soós Katalin divattanácsadó szerint nem esztétikus a gladiátorcsizma és a teletalpú cipő.

 • cikk kép

  A hideg levegő nedvességtartalma jóval alacsonyabb a meleg levegőénél

  Jó tanácsok a téli bőrápoláshoz

  Köztudott, hogy télen a hideg, a fűtött helyiségek kiszárítják q bőrünket, ráadásul a szabadban történő mozgás felboríthatja a nyáron jól funkcionáló bőr egyensúlyát.

 • cikk kép
  A médiáról átnyergelt a biológiára, most kutat

  Sikeres pályakezdés után is előfordulhat olyan helyzet, ami arra inspirál, hogy régi vágyakat, álmokat elővéve módosítsunk, új vágányra álljunk. Lovász Lilla története arra példa, hogy lehet - mint a GPS - újratervezni az útvonalat, egyszer csak teljesen mást csinálni, és azt is örömmel, talpraesetten, jó eredményekkel, akár nagy küzdés árán.

 • cikk kép
  Milyen italokat kínáljunk a karácsonyi vacsorához? Szakértőt kérdeztünk

  Adventkor a karácsonyi ünnepekre hangolódunk, lázasan keressük a megfelelő ajándékokat és listát készítünk a menü hozzávalóiról. De vajon kinek ajándékozhatunk például italt és milyen fajtákat kínáljunk a karácsonyi vacsorához? Szakértőt kérdeztünk.

 • cikk kép
  Szín, amitől megdobban a szív - Érdemes kibújni a téli szürkeségből, a ruhatárat illetően is

  Apróságokkal – egy jól, különlegesen megkötött sállal, élénk színű táskával, mintás nadrággal – szinte az egész téli ruhatár megreformálható, feldobható. Ehhez adott ötleteket Szabó Mira Emma stlíustanácsadó.

 • cikk kép
  Pegán, az új diéta őrület

  Pegán, azaz paleo és vegán együtt: új diéta őrület vagy élhető egészséges táplálkozás? Íme az útmutató a fehérvári fitneszbloggertől azoknak, akik „élhető” életmódváltásba kezdenének.

 • cikk kép
  Nem jut mindenkinek nő Kínában? Akkor osztozzanak rajtuk a férfiak!

  Óriási problémát jelent Kínában az akut nőhiány, 2020-ra egyes becslések szerint 30 millió nőtlen és barátnőtlen kínai férfi (kínaiul guanggun) lesz az országban.