Púder Nélkül

2015.04.29. 15:40

A hét férfija: Somogyi Szabolcs erőnléti edző

A gimnáziumi évek alatt kerültem úgymond közelebbi kapcsolatba a sporttal. Így amikor pályaválasztásra került a sor, egyértelmű volt, hogy a TF-re adom be a jelentkezésemet.

A sok-sok szülői segítségnek és a nagyon komoly fizikai felkészülésemnek köszönhetően szerencsére elsőre sikerült bekerülnöm. A diploma megszerzése után még egy fitness-edzői képesítést is megszereztem.

Jelenleg a dunaújvárosi jégkorongozókat edzem U10-től egészen a felnőtt korosztályig. Változatos feladat, hiszen a különböző korosztályoknak merőben más programot kell összeállítanom. Egész szezont felölelő program megtervezése pedig többnapos konzultációt igényel a vezetőedzővel. Fontos, hogy erre a sportágra alkalmas izomzat alakuljon ki, illetve a gyerekek esetében próbáljuk az alkatot is befolyásolni.

Talán nem meglepő, hogy a szabadidőm eltöltésében is központi helyet foglal el a mozgás: szívesen biciklizem, úszok, futok, vagy túrázom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!