Púder Nélkül

2015.07.30. 15:27

Vegyésznek tanult, de a modellkedés az álma

Dunaújváros Egy átlagos napon egy gyönyörű fiatal hölgy jelent meg a szerkesztőségben, aki rövid ruhácskájával és szerény mosolyával azonnal felkeltette mindenki érdeklődését.

Braun Dorottya

Egy dunaújvárosi huszonhét éves lánnyal, Szabó Viviennel beszélgettünk, aki nem csak szakmájával, de feltűnő külsejével is felhívja környezete figyelmét.

A vegyész lány modellkarrierje Hankusz Kálmán felfedezettjeként indult el. A fotós és Földi Zoltán 2015. február 19-én vágott neki az egyedülálló, tizenkétezer kilométeres, tizenöt országot érintő nagy kalandnak, a Kecskeméten készült Magnus Fusion repülőgéppel. Ennek az expedíciónak a koncepciójába egy alacsony termetű, gyönyörű lányt kerestek, így esett Vivienre a választásuk. Ezután az első fotózás után követték egymást az események és Vivient néhány héttel ezelőtt a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. összes napilapjában láthattuk viszont a nap lányaként.

Vivien elmesélte, hogy a fotózás után rengeteg rajongói üzenetet kapott; az ország minden pontjáról írtak férfiak neki, hogy szívesen megismerkednének, esetleg találkoznának vele. Hozzátette, hogy jelenleg a munkája minden idejét leköti, az idei nyárból sajnos a fesztiválok is kimaradtak. Szabadidejében barátnőivel jár a helyi strandra, de terveznek balatoni vagy velencei-tavi nyaralást is a barátokkal.

A dunaújvárosi születésű lány annak idején a Petőfi Sándor Általános Iskolában kezdte tanulmányait, majd a Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskolában végzett vegyészként. A szépség elmondta, hogy jelenleg Dunaújvárosban él és minőségellenőrként dolgozik a Vasműben. Legnagyobb álma, hogy modellként dolgozhasson, de alacsony termete miatt kérdéses, hogy ez valóra válhat-e. Azonban bizakodva tekint a jövőre és reméli, hogy hamarosan újabb fotózásokon is részt vehet.

Reméljük, hogy mi is viszont láthatjuk a dunaújvárosi szépséget, ha nem is a kifutókon, de akár egy magazin címlapján .




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!