Púder Nélkül

2014.04.16. 12:35

Anyaművek - Élet a meseautóval

Akinek gyerekkora óta az élete része, annak smafu. Aki már jó ideje vezet, birtokol egy járgányt, annak evidencia. Aki céges kocsival jár, az már nem is tudja értékelni, mert annyira megszokta.

Szálka Saci

De én annyira boldog vagyok, hogy egy autót vezetek, ami az enyém, hogy az valami fantasztikus. Aki ezzel a környezetszennyező micsodával jár, amióta az eszét tudja, az fel sem tudja fogni, hogy milyen kisgyerekkel és busszal, valamint gyalog/babakocsival eljutni az állatkertbe. A boltba. A nagymamához. A bölcsődébe. Oké, valaki ebből csinál sportot. Meg oké, így is lehet, végigcsináltam én még bicajon, s izzadtam rendszeresen, hiszen megy ez. De azért semmi nem ér annyit, hogy öt perc alatt lejutunk egy zárt dobozig, ami megy, halad, nem kell rá várakozni, nem késik, nem megy el az orrunk előtt, nem kell rajta kapaszkodni, ha nem tudtunk leülni, nem néz rám senki vádlón, ha épp dühöng a gyerekem, megérkezünk 10–20 perc alatt a Balatonra is. Ha nagyon esik, visszaszállunk ebbe a csodába. Viszünk vele bicajt, cuccot az összes évszaknak megfelelően egyszerre, kaját, piát, játékot. Megvár. Bármikor. Nincs menetrend. Úgyhogy, akinek van, az szánjon egy percet arra, hogy eszméletlenül örül neki. Aztán gondolkodhatunk, mivel is üzemeljük a jövőben.

Címkék#anyaművek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!