Púder Nélkül

2016.10.05. 18:10

Nem kell mindig nyakkendő

Dunaújváros - Mikor vagyunk stílusosak? Ha a divatot követjük, vagy épp ellenkezőleg ha saját egyéniségünket? Mivel többféle divat van, talán az a legmegfelelőbb, ha a nekünk valót választjuk ki.

Hankusz Kálmán

Az ajtóban mindig a hölgyeké az elsőbbség. Engedjük most a férfiakat előre, hisz úgyis az ő oldalukon szeretnének a hölgyek besétálni!

Nézzünk egy példát a férfi egyéni, kifinomult öltözködésére. Sötétkék farmer, rózsaszín ing, világoskék sport zakó. Spékeljük ezt meg némi kockás béléssel és máris kész az utánozhatatlan, egyéni stílus. Nyakkendő nem kell, az úgy már túl elegáns lenne.

Vass András kívül, belül stílusosan Fotó: Hankusz Kálmán

Hölgyeim, őszintén! Ki ne sétálna szívesen és büszkén egy ilyen férfi - egymás között vagyunk, mondjuk ki bátran - egy ilyen pasi mellett!?

Ugye? Szeretnek büszkék lenni a férfira. Az sem baj, ha a többi nő irigykedik ezért. Vagy, lehet, hogy épp így a jó

És a nő, hogy öltözzön egy ilyen pasi mellé? Természetesen saját egyéni stílusában. Egy-két példát ha megengednek hölgyeim? A tengerész stílusra hajazó félhosszú ruha, éppen illik hozzá. Nem alkalmi, hétköznap is lehet viselni. Nem kell hozzá feltétlenül magas sarkú (jó hír).

Takács Tímea: kellemes lágy harmónia,jó a stílusom,jól érzem magam

Vagy a lenge viselet, csipkés ujjakkal? Könnyed, stílusos, sportos. Mindkettő alkalmas a hétköznapokra, de akár egy vacsorához is.

Nem fogadom el a kifogást, hogy este már hűvös van! Nyugodtan menjenek el így vacsorázni. A siker garantált! A férfi imádja, amikor a nő megjegyzi, hogy fázik, ő pedig saját zakóját ráadva segíthet. Használják ki e női praktikát - a férfit ez boldoggá teszi. Ö oldhatja meg a problémát, ő segíthet. Mindenki elégedett.

Kocsis Nikoletta a sportosan elegáns tengerész stílust kedveli

Egyébként pedig nagyon jól tud mutatni egy csinosan felöltözött nő, amint az öt számmal nagyobb férfi zakóval a vállán sétál. Nagyon aranyos látvány, és azonnal tudja mindenki, hogy mi is a szituáció lényege.

Hölgyeim zavar az bárkit is, hogy közben ő fog fázni? Ugye nem? Elvégre ő ajánlotta fel

Egy rejtett félmosolyt azért megér a gesztus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!