Esküvők: a csillogás és a vintage hódít

2016. december 07., 13:49 szerző: Buthy Lilla fotós: Molnár Artúr
komment
Székesfehérvár – Azok a menyasszonyok, akiknek jövő tavasszal vagy nyáron lesz az esküvője, már nagyban azt találgatják, milyen ruhát és sminket válasszanak a nagy napra. Ebben nagy segítséget nyújthatnak maguk a szakemberek és persze az esküvő-kiállítások is.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nem lehet elég korán elkezdeni a tervezést, ha az esküvőnkről van szó: egy székesfehérvári esküvő-kiállításon már november közepén bemutatták a legfrissebb kollekciókat, trendeket. Németh Anita a menyasszonyi ruhák világába kalauzolt el minket, röviden összefoglalva a trendeket pedig úgy fogalmazott, óriási sláger lesz az esküvői szezonban a menyasszonyok körében a csipke, a tüll és a kövekkel, strasszokkal díszített ruha. „Ruhafronton" jövőre is sikkesnek számítanak majd a lágy esésű, vintage stílusú menyasszonyi ruhák.

– Ezzel együtt azonban újra reflektorfénybe kerülnek a nagyobb szoknyás, csillogósabb, hercegnősebb menyasszonyi ruhák is – tette hozzá. Anita elmondta, divatosnak számít az úgynevezett nude felsőrész, ekrü szoknyával, amit akár kétrészes kivitelezésben is ajánl a bevállalósabb aráknak. De a trendeknél is fontosabb az, hogy az alkatunkhoz, egyéniségünkhöz illő ruhát, és hozzá passzoló kiegészítőket válasszunk a nagy napra.

Nyári Szilvi sminkes az idei trendekkel kapcsolatban elmondta, a glitter, a csillámfény, a csillogás a visszatérő nagy divat. Egy kicsit újragondolva. Ezt előszeretettel csempészik bele a sminkesek az esküvői sminkekbe is. A modelleken őszi és téli árnyalatokban gondolkodva, meleg barna, arany kombinációt használt.

– Ha a csillogó szemsmink mellett döntünk, akkor legyen matt a száj – tanácsolta Szilvi, aki szerint a vintage esküvő még mindig hódít, hozzá pedig különösen közel áll ez a stílus.

Ma már egyáltalán nem számít kirívónak, ha a menyasszony mély, élénk színű, akár burgundi, pink vagy vörös rúzst visel az esküvőjén.

Buthy Lilla

2016. december 07., 13:49 szerző: Buthy Lilla fotós: Molnár Artúr

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...