Púder Nélkül

2012.01.30. 09:50

Már 1000 férfival szexelt ez a nő!

Crystal Warren még csak 17 éves volt, amikor már 40 férfi megfordult az ágyában. Most, 42 évesen büszkén mesélt arról, hogy az ezredik is megvolt neki.

Dunaújvárosi Hírlap

Ha egy férfi dicsekszik azzal, hány nővel feküdt le életében, megveregetik a válát. Ha egy nő teszi ugyanezt, elítélik.

Crystal Warren nem szégyelli, sőt, büszkén vállalja, hogy 42 éves korára ezer férfi fordult meg az ágyában. A nő 15 évesen vesztette el a szüzességét, 17 évesen már negyven férfin volt túl.

„Az emberek úgy gondolják, csak a férfiak lehetnek szexfüggők, a nők nem” – mondta Crystal. „A nők többsége nem igényli nagy mértékben a szexet, de nálam ez másképp működik. Én akár egész nap szexelnék!”

A nő az ebédszüneteit arra használja, hogy férfiakra vadásszon, akiket este az ágyába csalogathat. Ha nem szexelhet, rossz kedve lesz, és depresszióssá válik. Előfordult, hogy 24 óra alatt hét különböző férfival volt, akár egyszerre többel is.

Crystal nem szeretne gyermeket szülni, és a biztonságos szex híve, erre mindig nagyon odafigyel. Egyszerűen csak arról van szó, hogy hatalmas a szexéhsége.

A nő szerint ennek az az oka, hogy nagyon fiatal volt, amikor elváltak a szülei, és nagy szüksége volt a szeretetre. Csak arra vágyott, hogy a barátja kívánja őt.

Crystal nem áll meg a kerek ezres számnál, szexéhsége csillapíthatatlan.

Forrás: Daily Mirror

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!