Mutasd a bizsudat, megmondom, ki vagy!

2016. december 29., 08:00 szerző: Munkatársunktól
Dunaújváros - Az ember amióta csak létezik a földön, használ ékszereket. Sok esetben ez a társadalomban betöltött státusz szimbóluma.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ha csak nem vagy iparmágnás, valószínűleg nem csak nemesfém ékszereket használsz. Meglehetősen drága mulatság lenne, és a divatot is csak konzervatív módon követi. A nagy, színes nyári divatékszerek mellett, amik amúgy is csak műanyagból készülhetnek, óriási divatja van a bizsunak.

Megfizethető ára mellett nem mellékes, hogy mindig trendi lehetsz, ha ilyeneket viselsz. Létezik fiatalos, lendületes, sportos, konzervatív, hogy a stílusokat ne is soroljam tovább. Az anyaguk is változatos az eloxált fémtől, a bőrön keresztül, a tűzzománcon vagy a műanyagon át, egészen a kaucsukig.

Persze nem magamtól vagyok ilyen okos. Az ország egyik legnagyobb divatékszer nagykereskedelmi cégének vezetőjét kérdeztem arról, hogy mik a trendek? A válasz kissé meglepő, mert az ember azt gondolná, hogy ez abszolút a nők privilégiuma. Ma már a vásárlók között szép számmal akadnak férfiak is. Ezért aztán külön iparág jött létre a férfiékszerek gyártására.

A színes, nyári divatékszerek többnyire műanyagból készülnek

Kortól függetlenül előszeretettel viselik a nagy tűzzománc ékszereket. Úgy tűnik ez a típus egy örök divat. A tekla, a gyöngy is folyamatosan trendi.

A középkorúaknak ott vannak a csillogó, villogó, fémből készült trend bizsuk, némelyikük a nemesfémből készült társaikat megszégyenítő eleganciával. Ne becsüljük le a minőséget sem! A drágább darabok, akár évekig hordhatóak anélkül, hogy a kopás nyomait felfedezhetnék rajtuk.

Nézzünk egy példát! Veszünk egy diszkréten dekoltált ruhát, mondjuk egyszínűt, és legyen egyszerű a vonalvezetése. Ehhez egy finom, egy szálon függő medál, lehelet vékony karkötő diszkrét visszafogott eleganciát kölcsönöz viselőjének. Ugyanez a ruha egy nagy aranyszínű nyakékkel, hasonlóan karakteres karkötővel, kifejezetten dívát csinál abból, aki magára ölti. Hány ruhád is van akkor?

Hogy a férfiak mellett se menjünk el szó nélkül, meg kell említeni, hogy egyre nagyobb számban vannak a divatékszer-vásárlók között. Rájuk inkább a bőr, fa, kaucsuk a jellemző. A színek terén természetesen a fekete dominál, ha fém is társul hozzá, akkor mindenképpen az ezüst színt kedvelik.

 

Munkatársunktól

2016. december 29., 08:00 szerző: Munkatársunktól

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...