Púder Nélkül

2017.03.22. 22:51

Megfordul a divat, a finom, lágy stílus éve lesz 2017

Dunaújváros - A 2017-es év nem a túlzások éve lesz, sokkal inkább, a finom, lágy stílus jellemzi majd az ez évi divatot.

Hankusz Kálmán

Az extravagáns kiegészítők eltűnnek a palettáról, helyette a karakteresebb mintákra helyezik a hangsúlyt a divattervezők. Úgy tűnik, az idei évet a '70-es, '80-as évek divatja ihlette. Ha lemész a pincébe kotorászni a rég elfeledett ruháskosarakban, kincsekre lelhetsz, arról nem is beszélve, hogy nem lesz még egy ilyen. Nyoma sincs az erős színeknek, a lágy pasztellek és a harmonikus, vidám árnyalatok jönnek divatba.

Néhány hétig még inkább a laza, télies öltözködés ajánlott Fotó: Hankusz Kálmán

Az átmeneti kabátok, blézerek, kardigánok, farmerek is átalakuláson mentek keresztül. Immáron elhagyták a megkötött színeket és a szivárvány minden színében pompáznak.Persze az igazi tavaszi vagy nyári divat még várat magára, a napsütést látva azonban, máris lazíthatunk egy kicsit a téli öltözéken.

A kardigántól inkább csak a kora délutáni órákban szabadulhatunk meg egy rövid időre, amíg hűvösek a tavaszi napok Fotó: Hankusz Kálmán

Mielőtt rohannánk néhány új darabot beszerezni, azért vessünk néhány pillantást az eddigi ruhatárunkra is, mert néhány hétig - ameddig még hűvösebb az idő, és csak napközben melegszik fel a levegő néhány órára - nyugodtan tarthatunk egy átmeneti időszakot.Valahogy úgy, hogy reggel és este dzseki, esetleg sötétebb színekkel, napközben kardigán, ami lehet kissé világosabb árnyalatú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!