Púder Nélkül

2016.04.29. 13:29

Örömanya ruhák moletteknek (x)

A tavaszi-nyári időszak egyúttal esküvői szezonként is van számon tartva.

A megfelelő öltözék vendégként, vagy az ifjú pár közeli hozzátartozójaként is rendkívül fontos, az elegáns megjelenés mellett legalább annyira fontos a jó közérzet, amely a kényelmes viseleten is múlik. De mégis milyen stílus és fazon mellett döntsünk? S hogyan találjuk meg az ideális darabokat akkor, ha az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkezünk? Saját tapasztalatomból elmondhatom, hogy alkalmi ruhát plus size méretben korántsem könnyű találni. Az örömanya ruhák moletteknek csak ritkán kapnak helyet a kölcsönzőkben, szalonokban, vagy ha mégis, azok nem biztos, hogy a legújabb divatnak felelnek meg.

A világhálón kattintgatva arra is rá kellett jönnöm, hogy ha igazán divatos, mégis az alakot jótékonyan formáló ruhák mellett szeretnék dönteni, akkor bizony az online rendelés lehet a jó választás. A sheego.hu széles választékában örömanya ruhák moletteknek is szép számmal megtalálhatóak, így mindenki rábukkanhat azokra a darabokra, melyek a nagy napon valóban tökéletes viseletnek számítanak majd.

Egyrészes ruhák izgalmas szabásvonallal

A duci divat esetében elmondható, hogy a szabásvonal kiemelt jelentőséggel bír. A megfelelő helyen húzott, szűkített, vagy aszimmetrikus megoldásokkal kombinált ruha jótékonyan elfedi azokat a részeket, melyekkel gyakran elégedetlenek vagyunk, és ugyanakkor kiemeli a vonzó idomokat. A hétköznapokban is gyakran használt egyrészes ruhák elegáns, alkalmi változatban is megtalálhatóak, hogy az örömanyák is rálelhessenek a számukra minden szempontból megfelelő darabokra.

A csipke, a lágy esésű anyagok néhol izgalmas megoldásokkal vannak kombinálva, melyek előnyeit a viselés során azonnal érezni lehet. Ha a valóban csinos vonalak kerülnek kiemelésre, az nőként azonnal magabiztossággal tölt el, ez pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Lágy színek, nőies megjelenés

Mára elfelejthetjük, hogy az örömanya ruhák moletteknek csak szinte zsákszerű, rég divatjamúlt darabok lehetnek. Az online rendelés kényelmét kihasználva finoman nőies, lágy színekben, igényes öltözék mellett tehetjük le a voksot akkor is, ha esküvői megjelenésről van szó. A kosztümkabátok nem csak erre az alkalomra állják meg a helyüket, hanem bármilyen eseményre, hiszen nadrágoknak, szoknyáknak egyaránt eleganciát kölcsönöznek.

A bolero ismét reneszánszát éli, de a nőies blúzok is jó választásnak bizonyulhatnak egy stílusos nadrág mellé viselve. A molett örömanya ruhák széles választékban elérhetőek az interneten, ráadásul, a tapasztalatok szerint a bolti áraknál jóval kedvezőbb árért. Megéri körülnézni a kínálatban, hiszen a legszebb darabok mellé igényes kiegészítőket és cipőket is beszerezhetünk néhány kattintással.

Kiegészítők a tökéletes megjelenés szolgálatában

Alkalmi megjelenés esetében természetesen nem hagyhatjuk el a kiegészítőket sem, hiszen ezekkel varázsolható igazán teljessé a megjelenés. Az örömanya ruhák moletteknek kialakított választéka is megköveteli ezek használatát, ám korántsem mindegy, hogy milyen stílus mellett tesszük le voksunkat. A visszafogott, ízléses nyakláncok és fülbevalók között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő darabot, de érdemes a cipő-, és táskaválasztásra is hangsúlyt helyezni. A nőiesen finom, elegáns darabokkal biztosan nem lőhetünk mellé akkor sem, ha esküvőre keressük az alkalmas darabokat.

Az online ruharendelés számomra bebizonyította, hogy plus size méretekkel sem lehetetlen igényes, elegáns kedvencekre szert tenni, méghozzá elérhető áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!