Púder Nélkül

2014.09.17. 15:35

Rúzsa Magdi - Még érni akar a gyerekre

A harminchoz közeledve családalapításon gondolkodik bár Rúzsa Magdi énekesnő, de bevallása szerint egy saját gyerekhez még érnie kell.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője egy tehetségkutató megnyerésével robbant be a köztudatba. Aprócska Blues című számával elnyerte a legjobb dalszerző díját, és kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra, Szerelem című slágerét pedig a 2014-es év dalának választották. Legújabb dala, a Nélküled újra romantikus szálakat pendít meg.

Rúzsa Magdi énekesnő. Fotó: Red Lemon

– A Szerelem után úgy gondoltam, nagyon nehéz lesz megugrani, hogy még egyszer ennyi ember énekeljen és szeressen velem együtt egy számot – nyilatkozta a dalról az énekesnő, aki azt is elárulta, őszre készül el új dala, tavasszal friss lemezzel is jelentkezik.

Az énekesnő 30 éves korához közeledve már a családalapításon is gondolkodik. – A családról elsősorban még nem a gyermek, hanem egy megbízható társ jut az eszembe. Régóta megtaláltam azt az embert, akire támaszkodhatok, és remélem sikerül is őt megőriznem. Egyelőre nem érzem magamat elég türelmesnek, hogy anyuka legyek, a gyerekhez még érnem kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!