Textilekkel otthonosan

2017. február 07., 10:00 forrás: Dunaújvárosi Hírlap
komment
Dunaújváros - A stílusos és meghitt otthon hangulatának egyik kulcsa a textilekben rejlik. A jól megválasztott anyagok teljesen új miliővel ruházhatják fel otthonunkat, amihez a minőségi textilek kedvező áron elérhetőek - mondja Kovács Zsuzsa.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az anyagok felhasználási területe típustól függően rendkívül sokrétű. A spanyol minőségű Loneta nagy népszerűségnek örvend, mivel 50 százalék pamut és 50 százalék műszál összetételének köszönhetően nem gyűrődik. A színek között bárki megtalálja az ízléséhez, otthonához ideális anyagot, amiből szemrevaló dekorhuzatok készíthetők.

Az általános vászon 100 százalék pamut összetétele strapabíró és formatartó tulajdonsága miatt a patchwork, azaz foltvarrás szerelmeseinek kedvelt anyaga. A munkaruha vászon kevertszálas és pamut változatban is megtalálható, ami táskák vagy babzsákfotel készítéséhez ideális. A poliészter összetételű Panama szövet olyan lakásdekorációs álmaink megvalósításhoz alkalmas, mint a terítők vagy drapériák készítése. Az anyagválasztást megkönnyíti, ha lakásunk domináns színeit vesszük alapul, és ahhoz színben illő minták között válogatunk - tanácsolja Zsuzsa.

A natúr, természetes hatású színek, a bézs és szürke árnyalatok mellett válasszunk egy-egy élénkebb színt, amely üdítően hat a környezetre. Azok, akik a letisztult, egyszínű anyagok helyett valami dinamikusabbat keresnek a pöttyök, csíkok, anyagában nyomott minták világában biztosan megtalálják a szívüket megszólító textilt. A választott anyagokat tovább díszíthetjük rojtokkal, csipkékkel, gombokkal, cipzárral vagy szatén szalagokkal, így bútorainkat még inkább az egyéniségünket kifejező kiegészítőkkel tehetjük otthonosabbá.

2017. február 07., 10:00 forrás: Dunaújvárosi Hírlap

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...