Púder Nélkül

2017.02.06. 17:50

Textilekkel otthonosan

Dunaújváros - A stílusos és meghitt otthon hangulatának egyik kulcsa a textilekben rejlik. A jól megválasztott anyagok teljesen új miliővel ruházhatják fel otthonunkat, amihez a minőségi textilek kedvező áron elérhetőek - mondja Kovács Zsuzsa.

Az anyagok felhasználási területe típustól függően rendkívül sokrétű. A spanyol minőségű Loneta nagy népszerűségnek örvend, mivel 50 százalék pamut és 50 százalék műszál összetételének köszönhetően nem gyűrődik. A színek között bárki megtalálja az ízléséhez, otthonához ideális anyagot, amiből szemrevaló dekorhuzatok készíthetők.

Az általános vászon 100 százalék pamut összetétele strapabíró és formatartó tulajdonsága miatt a patchwork, azaz foltvarrás szerelmeseinek kedvelt anyaga. A munkaruha vászon kevertszálas és pamut változatban is megtalálható, ami táskák vagy babzsákfotel készítéséhez ideális. A poliészter összetételű Panama szövet olyan lakásdekorációs álmaink megvalósításhoz alkalmas, mint a terítők vagy drapériák készítése. Az anyagválasztást megkönnyíti, ha lakásunk domináns színeit vesszük alapul, és ahhoz színben illő minták között válogatunk - tanácsolja Zsuzsa.

A natúr, természetes hatású színek, a bézs és szürke árnyalatok mellett válasszunk egy-egy élénkebb színt, amely üdítően hat a környezetre. Azok, akik a letisztult, egyszínű anyagok helyett valami dinamikusabbat keresnek a pöttyök, csíkok, anyagában nyomott minták világában biztosan megtalálják a szívüket megszólító textilt. A választott anyagokat tovább díszíthetjük rojtokkal, csipkékkel, gombokkal, cipzárral vagy szatén szalagokkal, így bútorainkat még inkább az egyéniségünket kifejező kiegészítőkkel tehetjük otthonosabbá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!