Rácalmás

2015.10.12. 18:34

A helyi nyugdíjasok temérdek közösségi munkát vállalnak

A hagyományok szerint a rácalmási Napfény Nyugdíjas Klub idősünnepen látta vendégül a kisváros és a tárklubok szépkorúit.

Körmendi Erzsébet

A Napfény klubvezetője, Bodó Ivánné Marika fogadott és köszöntött minden vendéget a művelődési házban tartott ünnepi esten. Legnagyobb örömére több mint százan fogadták el a meghívásukat helyből és a környékről.

Elmondható, hogy a rácalmási nyugdíjasok az egyébként szokásosnál is többet tesznek a településért. Oszlopos tagjai a városvédő egyesületnek, meghatározó szerepet vállalnak a fesztiválok, nagyrendezvények előkészítésében, lebonyolításában. Jelentős mértékben köszönhető nekik, hogy Rácalmáson ilyen gyönyörű terek, parkok vannak, amelyeket rendszeresen gondoznak. Ott vannak a közösségi programokon, patronálják az iskolásokat, óvodásokat... és még sorolhatnánk. A köszönet mindezekért a gondoskodásukért, az odafigyelésükért szavakkal nehezen kifejezhető.

Az ünnepségen köszöntötte a szépkorúakat a település katolikus plébánosa, Szemere János, valamint Kiss József, a Rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola igazgatója. Részt vette az eseményen a város két alpolgármestere Németh Miklósné és Kukucska Gyula is. Az szép szavak és a kellemes vacsora után a Napfény Nyugdíjas Klub által meghívott együttes, a Sramli Kings szórakoztatta a közönséget, kellemes estét szerezve ezzel a rácalmásiaknak.

A meghívott előadó fergeteges hangulatot varázsolt a terembe. Vastaps és közös éneklés....Fotó: Ady Géza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!