Rácalmás

2015.03.24. 16:25

Báloztak a rácalmási kézilabdázók

Rácalmás - A Rácalmás SE kézilabda szakosztálya sikeres bállal köszönte meg a támogatók, szülők segítségét és a sportolók eredményeit.

Körmendi Erzsébet

Rácalmás SE Kézilabda Szakosztálya az alapítása első évétől kezdődően vacsorával egybekötött támogatói bállal hívja fel a figyelmet az eredményeire, valamint arra, hogy szükségük van sportszerető helybéliek, vállalkozások segítségére ahhoz, hogy eljussanak a mérkőzésekre és edzőtáborba vihessék a gyerekeket.

Az idei mulatság a művelődési házban volt múlt héten szombaton. A nagyterem zsúfolásig megtelt a csapatokat támogató támogatókkal, szülőkkel és az ünnepelt sportolókkal.

Nógrádi Sándor szakosztályvezető, edző tájékoztatta a megjelenteket az eredményeikről és a terveikről. Elmondta egyebek mellett például azt is, hogy szeretnének részt venni a szentesi Kézilabda Fesztiválon márciusban, a 8-9 éves gyerekeket helyben táboroztatnák júniusban, a 10-12 éveseknek pedig Sirokon szerveznek egyhetes edzőtábort a nyárra .

A báli este során során kalapács alá került a Dunaújvárosi FDKA felnőtt női csapata által aláírt mez is. Valamint a rácalmási kézilabdások által felszolgált vacsora után Vass Tamás zenei összeállítására mulattak a sportos rendezvény résztvevők hajnalig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!