Rácalmás

2017.01.29. 21:35

Felelőtlenség nem kimondani

Rácalmás - Felelőtlenség nem kimondani: háborúban állunk. Földi László egykori hírszerző tartott nagysikerű előadást.

Pálinkás István

Érettségire készülő fiatalok jegyezték meg Földi László Migráció, avagy gondolatok Európa védelméről című könyvének rácalmási dedikálásakor: Azért ezzel jó volna a suliban is néhányuknak tisztában lenni! Mert ezt így hallani egészen más, mint az üres hülyéskedést. Ez utóbbiról a szerző - ahogy a könyvében 2015 júniusától a legkülönbözőbb médiamegnyilvánulások elemzése által - élőben is világos, tényeken nyugvó szakmai megközelítésekkel igazolta meglátásait:

- Ezek profi katonák, katonatisztek, akik ugyanazt a kiképzést kapták, mint én, a szónak abban az értelmében, hogy ismerik az összes trükköt. Hogy a fehér bábut kell magamnál tartanom, a kezdeményezés jogát, az ellenség gyenge pontját kell támadnom, mert akkor vagyok a legsikeresebb; és irányítják a rendszert.


Földi László nagy sikerű előadása után dedikálta könyvét a kép jobb oldalán álló Hum Lászlónak
Fotó: A szerző

Két dologra nem számítottak és tátott szájjal néztek: Európa semmilyen szinten, sehol nem állt ellent. Ezért merem azt mondani, hogy a törésvonal itt van, Európán belül. Innen támogatták ezt a folyamatot, és nem az arabok elhatározásából egyedül, hogy elindultak. A könyvben is benne van a történelmi példa, amihez hasonlítani szoktam: 1849-ben leverik a szabadságharcot az osztrákok, de mert egyedül nem tudták, hívták az oroszokat, a cári csapatokat.

Az lett volna vicces, ha a cári csapatok azt mondják, ja, Ausztria gyenge vagy, Magyarországot én szabadítottam fel, akkor az enyém. Merthogy most ez következik. Lehet, hogy vannak erők Európában, amelyek az Iszlám Állam gárdistáit, segédcsapatait hozzák céljaik elérésére (ahogyan kimutatott tény egyébként, hogy a már ittlévő, szavazati joggal rendelkezők 80 százaléka baloldali pártokra szavaz!), csakhogy ők nem akarnak innen elmenni, nem cári csapatok. Itt akarnak maradni, mert életteret keresnek.

A BM egykori hírszerzője, ezredese titkosszolgálati szakértőként ismét érvelve bizonyította, hogy hazánk igenis jól kezelte a migránshelyzetnek mondott invázió által kialakult helyzeteket, s a tőle telhetőt megtette annak érdekében, ami ez EU-tól is várható lenne. A világos és egyértelmű kimondása annak: a kontinens háborúban áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!