Rácalmás

2014.02.24. 15:00

Felmérik, hányan vennék igénybe a bölcsődét

Rácalmás - Elkészült a kisváros új intézménye, a bölcsőde. A pici gyerekek szeptembertől vehetik birtokba az épületet, az igényeket viszont már most felmérik.

Körmendi Erzsébet

Sok kisgyermekes rácalmási fiatal pár vágya teljesül majd augusztus 24-én, amikor ünnepélyesen és hivatalosan is átadják a település új intézményét, a kétcsoportos bölcsődét. Az óvoda önálló épületszárnyaként kialakított igényes intézményben összesen huszonnégy gyermeket tudnak majd fogadni.

- Szeretnénk felmérni az igényeket. Kérjük a kedves szülőket, hogy március tizenötödikéig jelezzék nálunk, a Rácalmási Manóvár Óvodában az igényüket, hogy tudjunk kalkulálni, tisztában legyünk azzal, hogy a szeptemberben induló következő tanévben ki az, aki szeretné kisgyermekét a rácalmási bölcsődénkbe járatni - mondja Pálinkás Tiborné óvodavezető.

Az új intézménybe tizenegy előjegyzés már biztosan van. Várják a továbbiakat. A hivatalos bölcsődei beíratás az óvodaival együtt, április 28. és 30. között lesz.

Pálinkás Tiborné Katika mutatta meg nekünk a bölcsődét Fotó: Ady Géza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!