Rácalmás

2015.02.18. 20:55

Horgászok közgyűlése

Rácalmás - Vasárnap tartotta közgyűlését a város legnagyobb taglétszámú civil szervezete, a Sirály Közhasznú Horgász Egyesület.

Zsedrovits Enikő

A jelenleg 648 tagot számláló közösség tagjai közül több mint harmincan hallgatták a vezetőség múlt évről szóló beszámolóját és idei munkatervét. Elfogadták az Egyesület 2014-es közhasznúsági jelentését és 2015-ös pénzügyi tervét. Az elnöki beszámolóból tájékoztatást kaptak a vízkezelői pályázat előkészületeiről. Külön felhívták a tagság figyelmét a fogási napló pontos vezetésének fontosságára, és kértek mindenkit, hogy rendelkezzen az adója egy százalékáról.

A meghívott vendégek közül Németh Miklósné alpolgármester megköszönte a horgászok településen végzett közösségi munkáját. Nagy Győző erdész a Rác-almási Nagy-szigeten végzett fakitermelési munkákról adott tájékoztatást. A jelenlévők felszólalásaiból az utak jobb állapotának és a horgászhelyek könnyebb megközelíthetőségének igénye tükröződött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!