Rácalmás

2013.09.16. 14:55

Ízig-vérig óvónő - Pálinkás Tiborné vezeti a rácalmási intézményt

Rácalmás - Schrick Istvánné nyugdíjba vonult. A megüresedett óvodavezetői állásra kiírt pályázatot az eddigi helyettes, Pálinkás Tiborné Katika nyerte.

Körmendi Erzsébet

Pálinkás Tiborné Katika azt mondja: világ életében óvónő szeretett volna lenni, idén már harminc éve, hogy a nemrég Manóvárra keresztelt rácalmási óvodában dolgozik, előtte egy évet a dunaújvárosi 2-es számú intézményben töltött. Boldoggá teszi az óvónői munka. Meggyőződése, hogy nem született vezetőnek - de minden igyekezetével próbál jó vezetővé válni. Kinevezése nagy változást jelentett a szakmai munkájában, hiányzik neki a gyerekzsivaj, ám minden szabadidejét a csoportszobákban tölti.

Pálinkás Tiborné a Manóvár Óvoda új vezetője

- Schrickné Jutka kiváló vezető volt, csak folytatnom kell, amit ő elkezdett. Köszönöm neki, hogy húsz éve bizalmat szavazott nekem, maga mellé választott vezető helyettesnek. Jó érzés, hogy a kollégák is egyhangúlag támogatták a pályázatomat - mondta Pálinkásné Katika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!