Rácalmás

2017.08.20. 19:11

Köszöntötték a legidősebb kormánypárti tagot

RÁCALMÁS Identitást, nyelvet, kultúrát nem cserélünk. Ezen gondolatok jegyében köszöntötték vasárnap Nagy Istvánt, a Fidesz legidősebb tagját erkölcsi, emberi tartásáért, keresztényi magatartásáért, példamutatásáért.

Várkonyi Zsolt

Bensőséges keretek között, az idei augusztus 20-i rácalmási városnap egy kísérőrendezvényén, miután Kovács István görögkatolikus parókus megszentelte az ünnepi kenyeret, Isten áldásával, Pálinkás István, a Fidesz Rácalmási Szervezetének elnöke felkérésére Cserna Gábor Dunaújváros MJV polgármestere köszöntötte Nagy Istvánt, a Fidesz legidősebb tagját, aki a közelmúltban ünnepelte 91. születésnapját. Cserna Gábor külön megtiszteltetésnek tartotta, hogy ő maga, mint a párt alapító tagja személyesen adhatta át az ország „legszépkorúbb” fideszesének azt az elismerést, diplomát, amelyet egész eddigi életének erkölcsi, emberi tartásával, keresztényi magatartásával érdemelt ki. Az ünnepelt meghatottan fogadta a megtisztelő elismerést, és alkalomhoz illően Isten nevében tisztelettel azt kérte, hogy becsüljük meg a mindennapi kenyerünket és egymást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!