Rácalmás

2016.08.16. 14:32

Magyaros ételek főzésével is bizonyíthatnak a rácalmásiak és vendégeik

Rácalmás - Rácalmás önkormányzata és intézményei hagyományosan színvonalas városnapi kavalkáddal várják a település lakóit a kúriában augusztus huszadikán.

Körmendi Erzsébet

A városnapnak tehát idén is a bevált helyszín, a Jankovich-kúria Rendezvény és Turisztikai Központ ad otthon. A programok 13 órakor kezdődnek térzenével a település különböző pontjain. A zenés invitálás után 14 órától a rácalmási Napsugár Asszonykórus kezdi a színpadi műsort, majd az adonyi Rosmarin Volkstanzgruppe és a házigazda Barina Táncegyüttes repertoárjából láthatnak ízelítőt, és a Quintiától hallhatnak délszláv dallamokat.

A sztárvendég, Szulák Andrea után 17 órakor lesz a hivatalos program: kenyérszegés, ünnepi köszöntők, elismerések átadása. Ocho Macho 18 órakor, Demjén Ferenc koncert 20.30 órakor, majd tűzijáték 22 órakor a kínálat. A városnap ingyenes.

A rendezvény kiállításokkal, gyermekszigettel és magyaros ételek főzőversenyével társul. A főzőhelyekre családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek előzetes jelentkezését várják augusztus 18-ig, tehát csütörtökig a Jankovich-kúriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!