Rácalmás

2015.02.23. 16:35

A szakosztálynak két felnőtt és hat utánpótlás csapata van Rácalmáson

Rácalmás - Rácalmás SE Kézilabda Szakosztálya idén is megrendezi hagyományos sportbálját. Várják a sportolókat, támogatókat!

Körmendi Erzsébet

Rácalmás SE Kézilabda Szakosztálya az alapítása első évétől kezdődően vacsorával egybekötött támogatói bállal hívja fel a figyelmet az eredményeire, valamint arra, hogy szükségük van sportszerető helybéliek, vállalkozások segítségére ahhoz, hogy eljussanak a mérkőzésekre és edzőtáborba vihessék a gyerekeket. Az idei mulatság a művelődési házban lesz március 21-én 20 órától. A zenét Vass Tamás szolgáltatja, italról a vendégek maguk gondoskodnak, mert büfé nem lesz – tombolára viszont idén is számíthatnak a bálozók.

Sikeresen kezdődött az U-8 csapat számára a bajnokság. Tóth-Bálint Ádám, Mák Zsombor, Kuczka Dávid, Takács Máté, Csiszár Balázs, Kunos Miklós és Csiszár Zsombor örül a képen. Fotó: Amatőr felvétel

Nógrádi Sándor szakosztályvezető, edző elmondta, hogy két felnőtt és hat utánpótlás csapatuk van. A felnőtt nőt a megyei bajnokságban szerepelnek, harmadik helyen zárták az őszi fordulót, a férfiak Fejér és Veszprém közös bajnokságában a dobogó közelében állnak. Az utánpótlás terén a tizenkét éves fiúk az ötödik helyen fejezték be a bajnokságot, a többiek pedig a szivacs kéziben érnek el szép eredményeket. Elkezdték az óvodai képzést, kézilabdás nevelést is Fazekas Krisztina edző vezetésével, és nagy öröm, hogy a kicsik érdeklődőek, szeretik ezt a sportágat. Nógrádi Sándor elismeréssel szól a többi edzőtársáról, Pók Ferencről, Princes Attiláról, Somogyi Szabolcsról.. A szakosztályvezető beszélt a terveikről is. Szeretnének részt venni a szentesi Kézilabda Fesztiválon márciusban, a 8-9 éves gyerekeket helyben táboroztatnák júniusban, a 10-12 éveseknek pedig Sirokon szerveznek egyhetes edzőtábort a nyárra.

Nógrádi Sándor edző, a kézilabdázók szakosztályvezetője.

– Nagyon hiányzik a sportcsarnok, hogy ne kelljen terembérletet fizetni és sokat költeni az utazásra. Bízunk benne, hamarosan saját otthonunkban szerepelhetünk – tette hozzá a szakosztályvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!