• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • cikk kép
    Egy kis falat quiche - Böjtben kiváló étel lehet a zöldség fogás

    Hús nélkül is élet az élet, ám ez a hétköznapi mindenevő halandó számára gyakran csak akkor derül ki, ha elhatározza, hogy nem él húsevő létet.

  • cikk kép
    Sajtos rakott brokkoli

    Herold Gábor könyvtáros, rendezvényszervező, múzeumi gyűjteménykezelő híres finom főztjéről is.

  • cikk kép
    A kovászos gyökérkenyér receptje

    Ha otthoni kenyérsütésre adjuk a fejünket, ötletek és biztatások tárházát találjuk a világhálón, a kenyérsütőknek ugyanis „külön kasztjuk”, közösségi oldalas csoportjuk is van.

  • cikk kép
    Az almatorta receptje

    Gyors, olcsó és finom, ráadásul könnyű - nemcsak megenni, de elkészíteni is. A francia almatorta minden kritériumnak megfelel. Ki ne akarna ilyen süteményt sütni?

  • cikk kép
    Rétes - egy kicsit másként

    Ma már egyre kevesebb időnk jut a sütésre. Nagyanyáink még hajszálvékonyra nyújtották a rétestésztát, mi azonban időt spórolhatunk, ha kész réteslapokat veszünk. Bár így is van vele munka bőven.

  • cikk kép
    Tartalmas szendvicstorta

    Ugyan eredetileg svéd találmány a szendvicstorta, ám a helyi hozzávalók felhasználásával kiválóan lehet magyarosítani, sőt mi több, akár vasiasítani is.

  • cikk kép
    Mohácsi rétes recept

    Olvasónk Varga Károlyné receptje

  • cikk kép
    Finom zellerkrémleves

    Herold Gábor könyvtáros, rendezvényszervező és múzeumi gyűjteménykezelő szívesen főz együtt párjával, Üregi Évával.

  • cikk kép
    Babfasírt recept

    Olvasónk Grédlics Istvánné receptje.

  • cikk kép
    Pettyes mézes süti recept

    Bolla Lászlóné, Irénke ma egy igen mutatós krémes finomság receptjét osztja meg velünk.

  • cikk kép
    Ananászos rizsfánk recept

    Olvasónk Tóth Eszter receptje.

  • cikk kép
    Narancsos kuglóf recept

    Olvasónk Lennertné Kundermann Edit receptje.

Magazinok