Babfasírt recept

2016. január 18., 10:00
hozzászólás
Olvasónk Grédlics Istvánné receptje.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

babfasírt

Hozzávalók

10 dkg fehérbab
1 fej vöröshagyma

bors
1 egész tojás
5 dkg vegyes zöldség
5 dkg zsemlemorzsa + 6-7 dkg
étolaj (zsír)

Elkészítés

A beáztatott babot a megtisztított zöldségekkel puhára főzzük. Együtt áttörjük szitán, hozzáadjuk az 5 dkg zsemlemorzsát, a tojást, a sót, az őrölt borsot és kevés zsírban megpárolt, reszelt hagymát. Jól összedolgozzuk, fasírtpogácsákat formálunk belőle, és zsemlemorzsában megforgatva, forró zsírban (étolajban) kisütjük. Salátával tálaljuk, de adható mellé párolt rizs is.

hozzászólás

Facebook

Hozzászólások