Receptek

2016.03.12. 15:48

Hamis disznósajt a ráadás

Csabai Tibor grafikusművész szívesen alkot a konyhában is. A díjnyertes kocsonyája mellett a maradékokból hamis disznósajtot készít.

Penk Tímea

Hozzávalók: 12 tányér kocsonyához kb. 3-3,5 hús: bőrke, köröm, fej és füstölt húsok, víz, fokhagyma, só , bors, pirospaprika.

A húsokat éppen ellepő mennyiségű vízben fokhagymával, sóval és borssal felteszem főni lassú tűzön egy éjszakán át. Reggel elkészítem a kocsonyaadagokat, majd a maradék húst egy nagy tálba teszem. A maradék levet pirospaprikával megszínezem és ráöntöm a húsra. Vacsorára, reggelire kitűnő étel a hamis disznósajt.

Ön mit süt, főz?

A Napló Konyhájavárja a további fényképes recepteket a [email protected] címre.

Címkék#disznósajt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!