Hamis disznósajt a ráadás

2016. március 14., 07:48 szerző: Penk Tímea
komment
Csabai Tibor grafikusművész szívesen alkot a konyhában is. A díjnyertes kocsonyája mellett a maradékokból hamis disznósajtot készít.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hozzávalók: 12 tányér kocsonyához kb. 3-3,5 hús: bőrke, köröm, fej és füstölt húsok, víz, fokhagyma, só , bors, pirospaprika.

A húsokat éppen ellepő mennyiségű vízben fokhagymával, sóval és borssal felteszem főni lassú tűzön egy éjszakán át. Reggel elkészítem a kocsonyaadagokat, majd a maradék húst egy nagy tálba teszem. A maradék levet pirospaprikával megszínezem és ráöntöm a húsra. Vacsorára, reggelire kitűnő étel a hamis disznósajt.

Ön mit süt, főz?

A Napló Konyhájavárja a további fényképes recepteket a naplokonyhaja@naplo.plt.hu címre.

Penk Tímea

2016. március 14., 07:48 szerző: Penk Tímea

Hozzászólások

Részletes műsor



Műsorok betöltése...