Receptek
2013.04.13. 16:54
Kolbászos-sajtos csirkemell recept
Olvasónk Mezei Istvánné receptje
Hozzávalók
4 szelet vastagabb (kb. 60 dkg) csirkemell
8 dkg füstölt sajt
6 dkg pikáns ízű kolbász
1 db zöld húsú paprika
2 tojás
só
frissen őrölt fekete bors
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés
A füstölt sajtot, a kolbászt és a paprikát hosszú csíkokra vágjuk. A húsba éles késsel lyukat vágunk, de nem vágjuk keresztül. Az így kapott kis zsebek mindegyikébe egy-egy sajt-, kolbász- és paprikacsíkot helyezünk. A megtöltött húsokat fogvájóval összetűzzük. A húst sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. A bepanírozott húsokat olajban mindkét oldalukon aranybarnára sütjük.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre