Receptek

2017.04.11. 10:11

Süssünk húsvéti kis csibéket!

Ez az a süti, ami annyira aranyos, hogy a gyerek is szívesen segít a sütésben.

Domján Mária

Veszprém

1 csomag piskótakorong
sárgabaracklekvár
aszalt sárgabarackok
marcipánból színes cukorka

A díszítéshez:

15 dkg porcukor

4–5 teáskanál víz

ételszínezék

Az alsó piskótakorongra egy fél aszalt sárgabarackot teszünk. Kettő korongot sárgabaracklekvárral összeragasztunk. Egy tálba tesszük a kimért porcukrot, majd a 4–5 teáskanál hideg vízzel, teáskanál segítségével alaposan elkeverjük. Ha a massza túl folyékony lenne, adjunk hozzá még egy kis porcukrot, ha viszont túl kemény, akkor adjunk hozzá még néhány csepp vizet. Keverjük bele az ételszínezéket és díszíthetjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!