Reklám

2011.08.03. 16:00

Licitáljon! Minőségi termékek, szolgáltatások akár féláron (x)

PLT - Augusztus 9-éig tart nyitva on-line piacterünk, a www.licitaljram.hu oladalunk, ahol minőségi termékeket és szolgáltatásokat vásárolhatnak akár féláron!

Szabó Szabolcs

Július 29-én kezdődött  és augusztus 9-éig tart a Pannon Lapok Társasága nagyszabású on-line árverése. Mintegy ezer termékszolgáltatás szerezhető meg óriási árengedménnyel. Műszaki cikkek, háztartási kisgépek, lakberendezési tárgyak, utazások, ékszerek, sporteszközök, sportruházat, éves újságelőfizetés, bútorok mind-mind elvihetők akár féláron a licitaljram.hu weboldalra kattintva.

Az árverésen az egyszerű és biztonságos regisztrációt követően vehet részt. (Javasoljuk, hogy ezt megelőzően  olvassa el a vásárlás menetének pontos leírását, a weboldal Gyakori kérdések és Részvételi szabályzat menüpontjaiban minden információt megtalál!) Amennyiben talált egy önnek tetsző terméket vagy szolgáltatást, adjon meg egy licitmaximumot. Ha valaki túllicitálta önt, de ön  folytatná az árverést, emeljen az áron, egészen addig, míg úgy gondolja, hogy önnek még megéri a vásárlás. A kínálat azonban regisztráció nélkül is megtekinthető, s ha kedvet kap a vásárláshoz, egyszerre akár több termékre is licitálhat.

Igen kedvező áron juthat hozzá például három dunaújvárosi vállalkozás által felajánlott lehetőséghez. A Táncsics Mihály utca 3e alatt található MBT cipőket forgalmazó üzlet három terméket is felajánlott az aukcióra, méghozzá hölgyeknek, egyforma, 35 23-os méretben. Egy fekete színű Barabara, és egy kék színű Changa denim típust egyaránt 39.500 forint helyett 19.500 forintos kikiáltási áron kínálják, az egy pár MBT női csizmáért pedig a  44.000 forintos eredeti ár helyett 22.000 forintról licitálhatnak.

Akik az ékszerek iránt érdeklődnek, azoknak is érdemes ellátogatni licitoldalunkra. A Piac téri Ékszerbolt és Zálogház egy köves aranygyűrűt kínál, 14 karátos, középsárga aranyból, egy  szintetikus zafír, és 6 cirkónia kővel, 59-es méretben, 25.000 forint helyett 12.500 forintos kikiáltási áron.

A dunaújvárosi Klub Hotel teljes ellátás kínál  két napon át, két fő részére, sőt, a hotel vendégei még a szaunát és a billiárdszalont is díjmentesen használhatják. A 43.700 forintos csomagár helyett most 21.850 forint a kikiáltási ár.

Jó licitet mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!