Reklám

2016.01.18. 06:55

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (x)

2016. január 27-30. között AGROmashEXPO és AgrárgépShow szakkiállítások a Budapesti Vásárközpontban: nemzetközi márkák, gyártók, forgalmazók, díjnyertes termékek, input-gépesítés-logisztika, magas színvonalú szakmai programok 6 pavilonban, 36.000 m2-en

2016-ban is megtelik a teljes Vásárközpont kiállítóval. A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) újdonságait mutatják be, köztük több Hannoverben díjazott gépet.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Teljes kiállítói lista

A kiállításokat szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások kísérik, melyek választ adhatnak az ágazatot érintő aktuális kérdésekre, problémákra.

Az első napon az ünnepélyes megnyitó keretében kerülnek átadásra a hazai és nemzetközi termékfejlesztési díjak, valamint B pavilonunk Médiaterme lesz a helyszíne az Axiál Kft. által szervezett MTA Agrár Műszaki Bizottság kihelyezett ülésének.

Újra megrendezésre kerül a Magyar Mezőgazdaság által szervezett Agrármarketing- és Média Nap, valamint az agrárszektorban egyre hangsúlyosabb digitális marketinglehetőségek és az aktuális trendek, újdonságok ismertetésén túl gyakorlati tudnivalókkal gazdagodhatnak az online média megjelenések iránt érdeklődők az Agroinform által szervezett IV. online marketing konferencián.

Mezőgazdasági vevőtalálkozót szervez a Marso Kft., a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara pedig „Innovációs és fejlesztési lehetőségek a magyar agrár- és élelmiszergazdaságban” című konferenciával készül.

Idén sem marad el a Gabonatermesztők Országos Szövetségének napja, melyen kiemelt téma lesz az agrárgazdaság jelenlegi helyzete, illetve a várható termelői kihívások és lehetőségek.

Önálló sátorban vesz részt az AGROmashEXPO-n a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága, tanácsadással, konferenciával és „Gazda Fórum” elnevezésű programjukkal várják az érdeklődőket.

Minden adott tehát ahhoz, hogy 2016-ban is sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat: a Budapesti Vásárközpont teljes területén találnak majd érdekes és szakmailag hasznos programot, újdonságot az érdeklődők.

Az agráripari csúcsrendezvény annyi kiállítót és szakmai eseményt sorakoztat fel, hogy lehetetlen egy nap alatt mindent megnézni, az eltervezett szakmai találkozókat rohanás nélkül lebonyolítani. A sikeres üzletkötések és tartalmas szakmai tapasztalatok szerzése érdekében 2016-ban 2 napos belépőjegyet is kínálunk látogatóinknak, melyet sorban állás nélkül, elővételben megvehetnek a kiállítás honlapján.

Bővebb információ: www.agromashexpo.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!