Reklám

2014.11.05. 14:40

Megújult a Telekom üzlete Dunaújvárosban (x)

A Telekom tágas, kényelmes üzlettérrel, rendkívüli nyitási akciókkal várja ügyfeleit megújult dunaújvárosi üzletében. Karácsony közeledtével most igazán érdemes kihasználni az akár 20%-os nyitási kedvezményeket.

Jelentős beruházással valósult meg a dunaújvárosi Telekom üzlet fejlesztése annak érdekében, hogy a legkorszerűbb környezetben, a legmagasabb igényeknek is megfelelő kiszolgálás mellett, megnövekedett, még tágasabb üzlettérben tudják fogadni az egyre bővülő ügyfélkört.

A jobb és kényelmesebb kiszolgálására tervezett tágas, modern, átlátható és letisztult üzletet, folyamatos, zavartalan nyitva tartást mellett az elmúlt egy hónapban alakították át. Az új üzletkoncepció megvalósítása során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására.  Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben most még több kihelyezett terméket próbálhatnak ki, mely nagy segítséget jelenthet abban, hogy valóban a legoptimálisabb készüléket választhassák ki, legyen szó mobilról, laptopról, tabletről vagy akár TV készülékről.

A vásárlókat mindemellett különleges nyitási akciók is várják november 6 és 20 között: a 80 cm képátlójú Samsung Full HD Led Tv most 0 Ft kezdőrészlettel, 24 havi, 2790 Ft-os kamatmentes részletre elvihető, továbbá a Samsung Galaxy Tab 4 8.0 LTE  táblagép és a Samsung Galaxy ACE3 okostelefon most 20% kedvezménnyel vásárolható meg az előfizetéses konstrukciók szinte teljes választéka mellett.

A készülékajánlatok kizárólag a dunaújvárosi üzletünkben történő vásárlás esetén érvényesek, és egyéb kedvezményekkel nem vonhatóak össze. Az akció további, teljes körű és részletes feltételei a dunaújvárosii üzletünkben érhetők el értékesítő kollégáinktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!