Rendőrségi

2012.01.20. 11:58

Rendőrkézen az illegális hulladéklerakásért felelős cégvezető

Dunaújváros/Kisapostag - Őrizetbe vették azt a cégvezetőt, aki a gyanú szerint felelős a sporttelepi edzőpálya botrányos elbontásáért.

Dunaújvárosi Hírlap

Amint arról beszámoltunk, a dunaújvárosi központi sporttelepi edzőpályát botrányos körülmények között bontották el. Először is az egy hektáros területen lévő, kivágott fákat a környéken lakók legnagyobb megrökönyödésére helyben tüzelték el a lakóházak között.

Kedden pedig arról számolt be lapunk, hogy az aszfaltos pálya és a kerítés bontási törmelékét Dunaújváros határában illegálisan rakták le.

A rendőrség pénteken arról tájékoztatta lapunkat, hogy a bontást végző cég vezetőjét,  valamint a főmérnököt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A szekszárdi cégvezetőt bűnügyi őrizetbe vették az illegális hulladéklerakás miatt.

A közlemény kitért rá: a Dunaújvárosi Hírlap által készített fotókat bekérték, és bizonyítékként használták fel a nyomozók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!