Rendőrségi

2014.07.23. 06:39

Abán és Dunaújvárosban is körözött személyt fogtak el

Az elmúlt 24 órában történt Fejér megyében.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2014. július 22-én 15 óra 45 perckor Abán, a Dózsa utcában igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Pécsi Járásbíróság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások T. Dávid 25 éves tatabányai lakost elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2014. július 22-én 20 óra körüli időben, Dunaújvárosban a Római körúton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. S. M Zsoltot azért keresték az egyenruhások, mert ellene a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A nyomozók a kapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!