Rendőrségi

2012.01.09. 08:12

Baleset a 62-esen: kamion és kisteherautó ütközött

DH - Kisteherautó és kamion ütközött a 62-es főút Dunaújváros és Perkáta közötti szakaszán, a 6-os kilométernél hétfő reggel; a balesetben ketten sérültek meg, az érintett útszakaszt lezárták.

MTI

Egy kisteherautó előzni kezdett egy kamiont, s amikor vissza akart térni saját sávjába, az elsődleges információk szerint megcsúszott, és a két autó összeütközött - mondta el a baleset körülményeiről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint a kisteherautóban egy nő és kisfia utazott, mindketten megsérültek, s a mentők a dunaújvárosi kórházba szállították őket. Arról, hogy milyen sérüléseket szenvedtek, a rendőrség egyelőre nem tudott információt adni.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A forgalmat Újgalambosnál a 6-os főútra, Perkátánál a 6208-as útra, Adony irányába terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!