Rendőrségi

2014.10.10. 09:12

Bíróság elé állnak a radiátor tolvajok

Dunaújvárosban egy intézményből három férfi fűtőtesteket lopott. A rendőrök egy nap alatt lezárták az ügyet.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 26 éves K. T. Istvánnal, a 18 éves A. Milánnal és a 20 éves K. Rolanddal szemben.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. október 7-én 13 óra körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban a Kenyérgyári úton egy intézmény egyik irodájában két ismeretlen férfi tartózkodik és a radiátorokat szereli le. A helyszínre érkező járőrök a két tolvajt tetten érték és elfogták. A rendőrök megállapították azt is, hogy a harmadik társuk a már leszerelt radiátorokat egy fémfelvásárló telepre szállította. A nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott radiátorokat. Az egyenruhások mindhárom férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őket gyanúsítottként hallgatták ki, majd kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették.

 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, Vizsgálati Osztálya 2014. október 8-án befejezte az ügyben folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Dunaújvárosi Járási Ügyészségnek, így az ügyben a mai napon ítélet születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!