Rendőrségi

2015.06.24. 17:34

Bomba a kocsiban

Az ügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta annak a három férfinak, akiknél robbanószerkezeteket talált a rendőrség.

B. Kiss László

A megyei rendőrfőkapitányság járőrei június 20-án az esti órákban Óbarok-Nagyegyháza környékén megállítottak egy személykocsit, melyben különböző robbantószerkezeteket foglaltak le. Így repeszgránátot, páncéltörőgránátot és kézigránátot. Az egyik gyanúsított a lakóhelyén engedély nélkül tartott több lőfegyvert és lőszert. Az ügyészség robbanóanyaggal és robbantószerrel visszaélés bűntette és más bűncselekmény miatt indítványozta a három gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés reális veszélyére figyelemmel.

A Székesfehérvári Járásbíróság az egyik gyanúsított esetében az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte az előzetes letartóztatást, míg két gyanúsított esetében az ügyészi indítványnak részben helyt adva házi őrizetet rendelt el. A bíróság döntése mindhárom gyanúsított esetében jogerős tájékoztatta lapunkat Jászberényiné Király Teodóra, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!