Rendőrségi

2015.06.23. 07:11

Drog hatása alatt okozott balesetet egy férfi Dunaújvárosban

A 21 éves férfi "spice" nevű kábítószer hatása alatt tolatott neki egy másik autónak hétfőn reggel Dunaújvárosban.

A helyi rendőrkapitányságra 2015. június 22-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban, a Bocskai utcában anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Egy férfi egy Opel Corsa típusú gépkocsival tolatást hajtott végre, melynek során nekiütközött egy Mercédesz típusú személygépkocsinak, majd megfordulás közben nekiütközött egy Skoda típusú gépkocsinak.

A kiérkező rendőrök igazoltatták a 21 éves járművezetőt és 26 éves utasát, akik elmondták, hogy „spice” nevű kábítószert fogyasztottak. A rendőrök megállapították, hogy a balesetet okozó sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, az általa használt jármű az élettársa tulajdonát képezi, amelyet a nő tudta és beleegyezése nélkül vitt el.

A két férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!