Rendőrségi

2015.07.05. 07:10

Dühöngőt, ittas vezetőket és verekedőket fogtak el

Az elmúlt 24 óra rendőrségi intézkedései Fejér megyében.

Székesfehérváron, a Várkörúton lévő büféből érkezett bejelentés a rendőrségre egy agresszív férfiről 2015. július 4-én éjjel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 28 éves helyi férfi egy késsel a kezében provokálta, szidalmazta az étterem egyik vendégét és asztalokat borított fel. A helyszínre érkező járőrök a dühöngő férfit elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Egy 37 éves székesfehérvári férfi közlekedett a Vak Bottyán utcában, kerékpárjával 2015. július 4-én este, amikor balesetet szenvedett. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi, amikor a Széchenyi utcába kihajtott, nem adott elsőbbséget a szabályosan személygépkocsijával közlekedő nőnek és összeütköztek. A kerékpáros megsérült a baleset során, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Pusztaszabolcs egyik játszóteréhez hívtak rendőri segítséget verekedés miatt 2015. július 4-én este. A helyszínen intézkedő rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint egy 24 éves helyi nőt előzetes szóváltást követően bántalmazott, majd a helyszínre érkező mentőautóba belerúgott. A férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A dunaújvárosi rendőrök a helyi kórházba állítottak elő egy 32 éves perkátai férfit mintavételre 2015. július 4-én délután. A férfi a gyanú szerint a perkátai focipálya salakos parkolójában motorkerékpárjával közlekedve megcsúszott és elesett. A baleset során a motoros 15 éves lány utasa megsérült, a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az ügyben ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétsége miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!