Rendőrségi

2015.08.29. 07:22

Elfogták a garázda férfit

Garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a nyomozók azzal a férfival szemben, aki Dunaújvárosban, a Szórád Márton úton két nőt ütött meg.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egy rendbeli garázdaság vétség és két rendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Sz. József 34 éves dunaújvárosi lakossal szemben.

A rendőrségre 2015. augusztus 28-án 8 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi bement egy Dunaújvárosban, a Szórád Márton úton lévő Nemzeti Dohányboltba, ahol az alkalmazottat minden előzmény nélkül két alkalommal tenyérrel arcon ütötte. Ezután az üzletből távozott és a Szórád Márton úton hangoskodott, ahol egy alkalommal egy gyalogosan közlekedő nőt is megütött.  A rendőrök azonosították és 13 óra 40 perckor az Aranyvölgyi úton egy buszmegállóban igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Józsefet. A 34 éves dunaújvárosi lakost a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!