Rendőrségi

2014.12.24. 09:10

Felborult egy autó Mezőfalva és Nagyvenyim között

Csúszós út miatt állt fejre a SEAT IBIZA. Éppen csak elkerülte a méretes fát! Nagyobb baj is lehetett volna, de a szerencse ezúttal a sofőr mellé szegődött. Ha méterekkel is, de elkerülte a megpördülő autó az öles fát. A kocsi vezetője kisebb sérüléssel megúszta a reggeli kalandot.

Horváth László

A reggeli csúszós út okozott balesetet szerda reggel Mezőfalva és Nagyvenyim között. A képen látható SEAT IBIZA típusú személygépkocsi vezetője nem vette figyelembe a téli útviszonyokat.

Fotó: Horváth László

A helyszíni információk alapján normál sebességgel haladt Mezőfalva irányából Nagyvenyim felé. A Szőlőhegyi beágazásokat elhagyva a venyimi tótól pár száz méterre az egyenes szakaszon megpördült, majd az út melletti szántóföldön fejre állt. A baleseti helyszínelés és a mentés nagyobb figyelmet követel az autósoktól, de az ünnepi forgalmat figyelembe véve torlódásra is lehet számítani. Óvatosabban közlekedjünk! – inti az eset az úton lévőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!